Kooptips voor het Five Minute Journal

Kooptips voor het Five Minute Journal

Het Five Minute Journal is een oefening die je aanmoedigt om je te concentreren op de positieve aspecten van je leven. De methode is gebaseerd op positieve psychologie, dat is de studie van positieve emoties en gedrag. Het helpt je een dagelijkse houding van dankbaarheid te cultiveren, wat leidt tot een betere gezondheid en welzijn, betere relaties en een meer optimistische kijk. Veel succesvolle mensen bevelen deze praktijk aan, inclusief topbeïnvloeders en presteerders.

het vijf minuten dagboek

Met het Five Minute Journal kun je negatieve gedachten kwijtraken die je van je doelen kunnen afhouden notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi. Het geeft je ook een taak die je moet voltooien als je wakker wordt, wat helpt om negatieve gedachtelussen tegen te gaan. Als je bijvoorbeeld een slechte dag hebt, probeer dan je gedachten over de dag op te schrijven. Wat heb je gedaan vandaag? Heb je je deadline gehaald? Wat dacht je? Was het het waard om je gezondheid en geluk op te offeren?

Het Five Minute Journal is een fantastische manier om conflicten in je leven op te lossen. Het helpt je beslissingen te nemen over je toekomst en een nieuwe baas aan te stellen. Op dezelfde manier helpt het je om nieuwe doelen te stellen. Door een vijf minuten dagboek bij te houden, kunt u gemakkelijk oplossingen vinden voor conflicten die op u kunnen wegen. Als je je eenmaal aan de praktijk hebt toegewijd, zullen de resultaten zeker komen. Dit is een geweldige manier om een nieuw perspectief te krijgen en nieuwe gewoonten te ontwikkelen.

Klik hier om meer te lezen: http://mylovelynotebook.nl/